Kort softshell-jakke med lommer, Oil Green, Packshot
STRAIGHT FIT
Farge: Grønn

Softshell jakke fra Zizzi.

Kort softshell jakke som puster, er vindtett og super vannavstøtende. Jakken har glidelåslukking, hette med justerbare elastiske snorer, sidelommer med glidelås og justerbar borrelåslukking på ermene.

Softshell er et unikt stoff som er kjent for sin fleksibilitet, komfort og lette vekt. Stoffet er pustende, vindtett og vannavstøtende. Sømmene er ikke tapet, så i kraftig regnvær kan vann trenge inn i sømmene.

Denne jakken har et vannsøyletrykk på 10.000 mm

Vannsøyletrykket som er oppgitt for jakken henviser til en måling av stoffets vannmotstand. Den angir vannmengden i millimeter som kan presses mot stoffet før vannet begynner å trenge gjennom og trekke inn.

Når det gjelder vanntette materialer, brukes ofte en vanntett membran eller et vanntett belegg. Dette kan være en tynn film eller et lag med materiale som påføres ytterstoffet. Denne membranen er utformet for å hindre vanninntrengning i stoffet, samtidig som fuktighet og damp (svette) fra innsiden slipper ut, slik at komforten for brukeren opprettholdes.

Kort softshell-jakke med lommer, Oil Green, Image Kort softshell-jakke med lommer, Oil Green, Model
Gå til produkt
Farge: Blå

Mille jeans fra Zizzi.

Jeans med høy midje og fine broderte detaljer. Disse jeansene er med ankellengde og har en løs passform på lår og legger, klassiske beltestropper, lommer foran og bak og en justerbar innvendig elastisk linning.

Mille mom-fit jeans med broderi, Light Blue Heart, Model Mille mom-fit jeans med broderi, Light Blue Heart, Model
Gå til produkt
Levering: 1-3 hverdager