Zizzi-butikk

Herkules

Zizzi - Herkules
3730 Skien
Finn veien
Åpningstider:
Mandag
09:00 - 20:00
Tirsdag
09:00 - 20:00
Onsdag
09:00 - 20:00
Torsdag
09:00 - 20:00
Fredag
09:00 - 20:00
Lørdag
09:00 - 18:00
Søndag
Stengt -

Please obtain a google maps api key and put it in Site Preferences!

Zizzi Herkules ligger på kjøpesenteret Citycon Herkules Senter. Herkules ligger cirka en kilometer syd for Skien sentrum, og er med 110 butikker og 1.550 parkeringsplasser det største handelsområdet i Skien. Senteret har en rik og variert butikkmiks, food court og en flott dagligvarebutikk, i tillegg til mange spennende konsepter for alle kunder. Herkules ble i 2008 kåret til årets kjøpesenter. Det tilbys blant annet ammerom, ladestasjon for el-biler og utlån av rullestol, og det er mange spennende arrangementer gjennom året.

Parkering og beliggenhet

Det finnes 1550 parkeringsplasser og alle kunder får 3 timer gratis parkering. Det koster 20,- per påbegynte time etter dette.

Kollektivtransport

Bussholdeplass rett utenfor inngangen til senteret, linje M3 / P6 fra Nettbuss.

Finn trendy damemote i plus size på Herkules Senter

Våre erfarne medarbeidere er godt kjent med nåtidens trender og sørger for at du holder deg orientert om de siste motetrendene hos Zizzi på Herkules Senter. Samtidig er de klare til å veilede deg i å finne riktig størrelse og å snakke om passformen til din spesifikke kroppstype. Vi vet hvor viktig det er å føle seg komfortabel i klærne, og hos Zizzi går vi ikke på akkord med komfort eller stil.

Har du spesielle ønsker eller behov vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg. Uansett hva du leter etter, er du velkommen til butikken vår for å se vårt store utvalg av rimelige klær i store størrelser.

Du kan også bruke Click & Collect hos Zizzi sine butikker i Norge. Du kan for eksempel reservere klærne på nett hjemmefra, hente det i butikken vår på Herkules Senter og ta det med hjem for å prøve.

Vi sees hos Zizzi på Herkules Senter

Hos Zizzi er vi stolte av å være en av lederne innen plus size-mote, og at alle, uansett størrelse, har rett til fantastiske klær. Det er mange måter å style klærne på – det avhenger av deg og stilen du ønsker å oppnå. Hvis du ikke er sikker, ta en titt. Vårt hyggelige personale er alltid klar til å hjelpe deg.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til Zizzi på Herkules Senter!