Everyday Women er en hyllest til kvinner for alle likhetene og forskjellene våre. I alt fra livsstil til kroppstyper og personlig stil.

Det er en plattform for inspirasjon drevet av et ønske om å utvikle og lære. Et rom hvor vi lar stilen og historien din få plass, og hvor du kan se andre kvinner utfolde seg. Fordi vi alle er Everyday Women - fra direktører til butikkassistenter, familiemødre til enslige, kreative sjeler til Excel-elskende koordinatorer.

Kort sagt, Everyday Women er et rom for inspirasjon, for de små og store fortellingene og for en nysgjerrig tilgang til mennesker og mote.

Vi trenger deg...

Everyday Women har oppstått fra et ønske om å omfavne virkelighetens kvinner. Om å vise både det unike og det normale.

Akkurat nå leter vi etter kvinner som vil være en del av inspirasjonsuniverset vårt. Kvinner som har noe på hjertet, og som har lyst til å fortelle deres historie.

Drømmer du om å bli en av modellene våre, vise oss stilen din, fortelle historien din og være til inspirasjon for andre kvinner?

Vi vil gjerne høre historien din. I første omgang helt kort og fra hjertet. Og du gjør et enda sterkere inntrykk hvis du gjør det på din helt egen måte - med en uredigert video spilt inn på mobilen, et dikt eller en ren tankestrøm. Det viktigste er at det avspeiler hvem du er.

Vi utvelger løpende kvinner til Everyday Women. Bli en del av universet vårt ved å sende inn en personlig søknad.

Bli en del av universet vårt

Søk nå

Utgangspunktet vårt

Everyday Women er en plattform hvor vi lytter til historien din, hører på innspillene dine - og lar det være til inspirasjon for andre kvinner. En plattform hvor du får mulighet til å inspirere oss gjennom bilder, ved å vise stilen din og fortelle historien din - stor som liten.

Men vi starter hos oss selv. Her forteller fire av Zizzi sine ansatte hvordan vi jobber med å lage klær og inspirasjon til virkelighetens kvinner - og hvordan vi ønsker bli enda bedre til det i fremtiden.

Vi har gjennom de seneste årene jobbet målrettet med å skape et inspirerende univers, hvor kunder kan finne hele antrekk uansett anledning. Målet vårt er å støtte kvinners unike stil, gjøre mote mer tilgjengelig og skape inspirasjon for alle.

METTE WURTZ NIELSEN
​​​​​​​
CHIEF EXPERIENCE OFFICER

Vi sikter mot å skape et univers, hvor vi står sammen om å hylle kvinners forskjelligheter. Derfor har vi et sterkt ønske om å dele flere historier og bilder som kommer fra virkelighetens kvinner. Det er utrolig viktig at kundene både kan speile seg i og la seg inspirere av de kvinnene de møter i Zizzi-universet.

ANNE NØRGREEN WEINKOUFF
BRAND MARKETING MANAGER

Når vi velger modeller jobber vi mot å vise forskjellige typer kvinner og kropper. Og en del av det er også å vise fullstendig autentiske og virkelige kvinner, fremfor modeller som lever opp til noen konvensjonelle forestillinger om hvordan kvinner skal se ut. Det er derfor vi nå søker kvinner som kan hjelpe oss med å skape inspirasjon som vanlige kvinner kan relatere til.

TANJA REINHOLDT FUNK
PHOTO RESPONSIBLE

I designprosessen har vi alltid kvinnekroppens forskjelligheter i fokus. Vi legger inn en ekstra innsats for å utvikle passformer og snitt, som både er moteriktige og tilpasset kvinnekroppens forskjelligheter. Ingen av oss er like, og det skal klærne våre avspeile.

CAMILLA KJÆR ARENTOFT
BUYING & DESIGN MANAGER

Bli en del av universet vårt ved å sende inn en personlig søknad

Søk ved å fylle ut skjemaet her