Vil du være den første som mottar våre Black Friday-tilbud?

BLACK FRIDAY

COUNTDOWN.

00
Dager
00
Timer
00
Minutter
00
Sekunder
Done

Meld deg på her og få tilgang til alle våre black week-tilbud før alle andre

Vær den første til å høre om eksklusive tilbud, nye trender og gode stylingtips.

Velkommen til Black Friday hos Zizzi

Gjør deg klar til Black Friday hos Zizzi, hvor det kommer til å være mange fantastiske tilbud på klær i store størrelser som du ikke vil gå glipp av. Drømmer du om å få julegavene overstått i god tid, så er Black Friday en opplagt mulighet til å kunne gi mer for mindre penger. Holder du deg våken inntil midnatt, kan du handle alle våre Black Friday-tilbud her på nettsiden i fred og ro hele natten. Da burde det være god sjanse for at du får tak i akkurat det du ønsker deg.

Kan du ikke vente til Black Friday?

Hvis du ikke kan vente til den helt store handledagen, så kan du alltid sjekke ut våre gode tilbud året rundt på zizzi.no.


BLACK FRIDAY

Hos Zizzi gleder vi oss til Black Friday, og hvis du har det på samme måte som oss, så har du sikkert allerede begynt å overveie hva du skal kjøpe på den store dagen. Black Friday er et amerikansk fenomen som de siste 5 årene har blitt utrolig populært i resten av verden - og ikke minst i Norge. Black Friday går av stabelen på samme dag hvert år, nemlig i november – fredag etter Thanksgiving. Dagen er plassert slik at det er en opplagt dag å handle inn julegaver, og derfor har det i USA vært den største og mest travle handledagen gjennom hele året siden 2005. På Black Friday kommer butikkene med de beste tilbudene i en så stor grad at det forventes lange køer overalt i byene, og man må derfor ha en god porsjon med tålmodighet hvis man skal bevege seg ut for å finne de gode tilbudene. I USA er det faktisk så voldsomt at politiet ofte må steppe inn, fordi sparsomme amerikanere er ved å ta livet av hverandre i ren desperasjon. Heldigvis er ikke fenomenet fullt så voldsomt i Norge, og det er en god ting. Men en ting som fortsatt er sikkert, er at du skal være rask dersom du vil ha tak i en bestemt vare som er satt ekstra ned i pris på Black Friday.

Vær med på Black Friday 2021

Nordmenn elsker å spare penger, og det er derfor ikke så rart at vi etterhvert har tatt Black Friday til oss som en gjentagende tradisjon hvert år. Det er også en unik mulighet for alle butikkene til å få skutt julehandelen godt i gang, og det er samtidig til fordel for forbrukeren – nemlig deg. Hos Zizzi vil vi også være med på Black Friday, men tilbudene våre avslører vi først på dagen. Du kan forvente deg masse gode prosenter på stort sett alle våre varer i plus size, så det er bare å glede seg. Black Friday er i virkeligheten en festdag for handleglade mennesker, og orker du ikke de kilometerlange køene i butikkene, så kan du lene deg godt tilbake i sofaen hjemme og gjøre et kupp på plus size her i nettbutikken vår. Vi inviterer deg til noen gode Black Friday-tilbud.

Forbered deg til Black Friday

Har du sett noen varer hos oss som du bare må ha tak i på Black Friday, men orker du ikke tanken på stress og kaos? Da er det noen ting du kan gjøre for å forberede deg. Når du er litt forberedt, er det større sjanse for at du får tak i det du ønsker deg, uansett om du handler i butikk eller på nett. Først og fremst er det en god idé å beslutte seg på forhånd for hva man skal være ute etter. Det er rett og slett ikke tid til å bruke flere timer på å overveie tingene, for da forsvinner de gode tilbudene rett foran nesen på deg. Velger du å handle i fysiske butikker, er du nødt til å sette av god tid. På Black Friday er det få butikker som du kan gå rett inn i for å starte og handle det du skal ha. Forvent at du skal stå i kø og kom derfor i god tid.

Finn perfekte julegaver og adventsgaver

Kanskje er du selv glad i klær i plus size fra Zizzi, eller kanskje kjenner du noen andre som er det. I så fall er Black Friday en opplagt mulighet for å få handlet inn noen gode julegaver til en du er glad i. Her på siden kan du velte deg i klær i store størrelser, som er motebevisste og som ikke går på kompromiss med designet bare fordi det er plus size. Vi tilbyr alt fra bluser og topper til jeans, skjørt, kjoler, jakker, treningstøy og undertøy. Alle våre klær er laget i store størrelser som komplimenterer kvinnekroppen på den beste måten, og er du i tvil om størrelsen så kan du få hjelp av vår størrelsesguide. Hos Zizzi vet vi at det kan være vanskelig å kjøpe klær til andre hvis man ikke har noe spesifikt å gå etter. Men vi vet også at det kan være vanskelig å la være, for med våre Black Friday-tilbud kan man spare mye penger. Er du i tvil om du skal kjøpe en kjole eller en ny jakke, så kan det være at det er lettere for deg å finne noen fine accessories. I utvalget av accessories kan du finne en søt adventsgave som vil skape varme i den ellers kalde og mørke desembermåneden. Velg et flott skjerf eller noen myke strømpebukser. Mulighetene er mange.

Chat med oss
Livechat med en stylist

Trenger du hjelp til å finne riktig størrelse, farge eller style, så står våre online stylister klare til å hjelpe deg.

KUNDESERVICE

Har du spørsmål til våre varer, behandling av din ordre eller returnering av varer kjøpt i nettbutikken, kan du alltid kontakte vår online kundeservice.

Kundeservice

Livechat med kundeservice er stengt for øyeblikket. Du kan istedenfor skrive en beskjed her, så kommer vi tilbake til deg innenfor 12 timer.

Kundeservice
Livechat med kundeservice er stengt for øyeblikket. Du kan istedenfor skrive en beskjed her, så kommer vi tilbake til deg innenfor 12 timer.