JOBB HOS ZIZZI


SALGSASSISTENT - Tveita Senter


Du er alltid velkommen til å sende en uoppfordret søknad til vår HR-avdeling på job@ball-group.com som vil vurdere søknaden din når relevante jobbmuligheter oppstår.


ENGASJERTE MEDARBEIDERE – VAREMERKETS VIKTIGSTE RESSURS

Zizzis medarbeidere er varemerkets største ressurs, og samtidig den plattformen hvor suksessen er forankret.

Vi er en kreativ arbeidsplass, med rom for ulike innfall,  også selv om de ikke akkurat følger slagordet til resten av bransjen. Hos Zizzi er det ikke nok å kunne løse problemer og vedlikeholde suksess. Ledere og medarbeidere forventes å være i forkant av nye trender, og i stand til å selvstendig skape nye ideer og konsepter, tilpasset en verden i forandring. Dette er store forventninger, og derfor gjør Zizzi alt for at varemerket skal være en attraktiv arbeidsplass med et dynamisk arbeidsmiljø og mental støtte preget av profesjonalitet og spontanitet.

Zizzi-ånden er fortsatt kjernen i merkevaren, og verdiene som fra starten av har skapt suksess, er de samme som varemerket i dag er bygget opp rundt. Selv om Zizzi er mye større og arbeidsoppgavene er fordelt på forskjellige avdelinger, er teamwork fortsatt en avgjørende faktor for videre suksess.

Mer enn 650 ansatte jobber i dag for eller med Zizzi i 6 land. Alle er preget av den spesielle lagånden, der gode ideer blir fulgt opp helt til de blir suksesser.