Club zizzi medlemsbetingelser

Ball Group Denmark ApS, cvr. 14 01 75 77, Kløvermarken 29, 7190 Billund, Danmark (”Ball”) tilbyr medlemskap i kundeklubben Club Zizzi (”Club Zizzi”).

Club Zizzi gir deg adgang til nyhetsbrev, SMS og servicemeldinger, eksklusive tilbud, invitasjoner til lokale arrangementer, inspirasjon, stiltips og annen informasjon om bl.a. motetrender, spesielt innenfor områdene klær, hodeplagg, fottøy og accessoirer som tilbys av Ball, samt andre relaterte produkter.

Club Zizzi er en elektronisk basert kundeklubb, noe som betyr at du som kundeklubbmedlem vil motta all informasjon og materiale elektronisk på enten e-mail eller SMS. Medlemskap i Club Zizzi er gratis.

Du melder deg inn i klubben ved å gi oss en rekke opplysninger om deg selv. Det er opplysninger vi trenger for å gi deg Club Zizzi’s fordeler, og for at vi hele tiden skal kunne forbedre oss og tilrettelegge Club Zizzi på best mulig måte.

Ved å godta disse medlemsbetingelsene, godtar du samtidig vår Personvernpolicy for Ball Group Denmark ApS (”Personvernpolicy”). Personvernpolicy kan du alltid finne på hjemmesiden under domenet https://www.zizzi.no

Det kan være nødvendig eller hensiktsmessig for Ball å forandre betingelsene for medlemskapet i Club Zizzi, på samme måte som at det kan være nødvendig eller hensiktsmessig å foreta endringer, justeringer eller tilpassninger i Personvernpolicy. Ball er berettiget til å foreta slike endringer uten forvarsel. Skulle det komme vesentlige endringer som er ugunstige for deg, vil du bli orientert om dette på e-mail eller SMS.  

Du kan til enhver tid melde deg ut av Club Zizzi via avmeldingslinken du finner i bunnen av alle e-mailene du mottar fra Ball, eller ved å sende en e-mail til Ball på e-mailadressen: [email protected]. Du kan også melde deg ut på domenet https://www.zizzi.no.


God fornøyelse.

Chat med oss
Livechat med en stylist

Trenger du hjelp til å finne riktig størrelse, farge eller style, så står våre online stylister klare til å hjelpe deg.

KUNDESERVICE

Har du spørsmål til våre varer, behandling av din ordre eller returnering av varer kjøpt i nettbutikken, kan du alltid kontakte vår online kundeservice.

Kundeservice

Livechat med kundeservice er stengt for øyeblikket. Du kan istedenfor skrive en beskjed her, så kommer vi tilbake til deg innenfor 12 timer.

Kundeservice
Livechat med kundeservice er stengt for øyeblikket. Du kan istedenfor skrive en beskjed her, så kommer vi tilbake til deg innenfor 12 timer.