Hos Zizzi designer vi for å fremheve dine vakreste sider. Du skal kunne føle deg feminin, ha det gøy og nyte det fantastiske ved å være kvinne, hver dag, uansett hvilken stil du har. Derfor har vi samler fem stylingtips til hvordan du får frem det beste og vakreste i deg selv.

PERSONLIG STYLING TIPS #1

SHOW OFF

Hvis du vil fremheve din overkropps feminine linjer eller kanskje bare sette fokus på noe annet enn din bar, så velg en topp med enten V-hals eller en rundt utrigning, så dine fine kragebein får den oppmerksomheten de fortjener.

SE STYLES

PERSONLIG STYLING TIPS #2

NEVER COVER FULLY UP

Hvis det er en del av din kropp som du ikke er så komfortabel med å vise frem, så ta på deg noen feminine blonder. Gjem deg aldri helt vekk, men vis alltid litt hud frem, ved enkelt å bruke lette og vakre blonder de steder du ønsker et mindre fokus.

SE STYLES

PERSONLIG STYLING TIPS #3

THE RIGHT BRA

Uansett hvilken størrelse dine bryster har, er den riktige BH altavgjørende. Om det er den enkle til å ha under en hvit t-skjorte eller én med mange detaljer. Når du har funnet den helt riktige BH, har du bruk for et lite tips til å få dine bryster til å vise seg fra sin beste side: Når du har tatt din BH på, så ta fatt om yttersiden av ditt bryst, og løft det opp og inn mot det andre bryst. Når du har gjort det, vil selv en liten barm få de flotteste kurver.

SE STYLES

PERSONLIG STYLING TIPS #4

ROCK THE ROBE

Et belte kan utføre små mirakler for de aller fleste. Med et belte kan nesten alle få den midjen, som de fleste av oss kun drømmer om. Hvi du har en lang overkropp, så gå for et bredt belte. Har du derimot lange ben og en kortere overkropp, så velg et smalt belte.

SE STYLES

PERSONLIG STYLING TIPS #5

DRESS FOR YOUR OWN PROPORTIONS

Noen ganger kan vi forelske oss i en style, en trend og en silhuett. Men husk alltid å jobbe med en trend, som fungerer for deg. Her er det altavgjørende at du kjenner dine former. Har du f.eks. brede hofter, så fremhev dine skuldre, eventuelt sett sammen et par bukser med sleng, for å skape harmoni i dine proposjoner.

SE STYLES