"Konkurransen holdes av Ball Wholesale ApS, Kløvermarken 29, DK-7190 Billund | CVR-nr. 14017577.

Deltar du i konkurransen, aksepterer du samtidig vilkårene under, samt våre medlemsbetingelser. Når du melder deg på konkurransen, blir du automatisk medlem av Club Zizzi (Se medlemsbetingelser), og vil motta en velkomstmail (med mindre du allerede er medlem av Club Zizzi). Konkurransen kjører fra den 8. - 24. mars 2019.

Hvis du skraper 3 like, får du et lodd i konkurransen om å vinde hovedpremien. Hovedpremien er en personlig styling og et gavekort på 2500 kr. til din lokale Zizzi-butikk.
Vinneren får direkte beskjed d. 25. mars 2019 på den mailadressen som ble angitt ved påmelding til konkurransen. Gavekortet skal brukes på én gang, og er gyldig til og med d. 31. desember 2019. Premien kan ikke byttes til kontanter.

Ved å delta i konkurransen aksepterer du samtidig at vi kan offentliggjøre ditt navn på Zizzis nettside, nyhetsbrev og på våre sosiale medier – hvis du skulle være den heldige vinneren. Zizzi forbeholder seg retten til å stoppe/utsette konkurransen helt eller delvis, hvis det er oppstår vanskeligheter som utgjør en fare for konkurransens integritet. Det blir gjort bruk av denne muligheten i de tilfeller der tekniske eller juridiske årsaker er grunnen til at konkurransen ikke kan gjennomføres på en foreskreven, forsvarlig måte. Ansatte hos Ball Wholesale ApS, samt medlemmer av husstanden kan ikke delta.