CLUB ZIZZI MEDLEMSBETINGELSER

Ball Wholesale A/S, cvr. 14 01 75 77, Kløvermarken 29, 7190 Billund, Danmark (”Ball”) tilbyr medlemskap i kundeklubben Club Zizzi (”Club Zizzi”).

Club Zizzi gir deg adgang til nyhetsbrev, SMS og servicemeldinger, eksklusive tilbud, invitasjoner til lokale arrangementer, inspirasjon, stiltips og annen informasjon om bl.a. motetrender, spesielt innenfor områdene klær, hodeplagg, fottøy og accessoirer som tilbys av Ball, samt andre relaterte produkter.

Club Zizzi er en elektronisk basert kundeklubb, noe som betyr at du som kundeklubbmedlem vil motta all informasjon og materiale elektronisk på enten e-mail eller SMS. Medlemskap i Club Zizzi er gratis.

Du melder deg inn i klubben ved å gi oss en rekke opplysninger om deg selv. Det er opplysninger vi trenger for å gi deg Club Zizzi’s fordeler, og for at vi hele tiden skal kunne forbedre oss og tilrettelegge Club Zizzi på best mulig måte.

Ved å godta disse medlemsbetingelsene, godtar du samtidig vår Personvernpolicy for Ball Retail A/S (”Personvernpolicy”). Personvernpolicy kan du alltid finne på hjemmesiden under domenet https://www.zizzi.no

Det kan være nødvendig eller hensiktsmessig for Ball å forandre betingelsene for medlemskapet i Club Zizzi, på samme måte som at det kan være nødvendig eller hensiktsmessig å foreta endringer, justeringer eller tilpassninger i Personvernpolicy. Ball er berettiget til å foreta slike endringer uten forvarsel. Skulle det komme vesentlige endringer som er ugunstige for deg, vil du bli orientert om dette på e-mail eller SMS.  

Du kan til enhver tid melde deg ut av Club Zizzi via avmeldingslinken du finner i bunnen av alle e-mailene du mottar fra Ball, eller ved å sende en e-mail til Ball på e-mailadressen: nyhetsbrev@zizzi.no. Du kan også melde deg ut på domenet https://www.zizzi.no.

God fornøyelse.

Konkurransebetingelser

– Win a 1000 NOK Voucher

Denne konkurransen tilbys av Ball Wholesale ApS, Kløvermarken 29, DK-7190 Billund  | CVR-nr. 14017577.
Deltar du i konkurransen aksepterer du samtidig nedenstående vilkår, samt våre medlemsbetingelser.
Når du deltar i konkurransen blir du automatisk medlem av Club Zizzi (Se medlemsbetingelser), og vil motta en velkomstmail (Med mindre du er medlem av Club Zizzi fra før)
Konkurransen er ikke kjøpsbetinget og løper fra den 05/04-05/05-18
Når du melder deg inn i Club Zizzi deltar du i loddtrekningen av en av de viste premier. Premiene har en samlet verdi på 1000,00 NOK
Premien kan ikke byttes til kontanter eller annet.
Vinneren trekkes umiddelbart etter konkurransens avslutning.
Vinneren får direkte beskjed via e-mail som sendes til den mailadressen du selv har oppgitt. Dersom vinneren ikke har svart på mailen fra Zizzi innen 14 kalenderdager fra mailen er sendt, er Zizzi berettiget til å velge en annen vinner ved tilfeldig loddtrekning.
Ved å delta i konkurransen aksepterer du samtidig at vi kan offentligjøre navnet ditt på Zizzis hjemmeside, nyhetsbrev og på våre sosiale medier – hvis du skulle være den heldige vinneren.
Zizzi forbeholder seg retten til å avslutte/utsette konkurransen helt eller delvis, dersom det oppstår vanskeligheter som utgjør fare for konkurransens integritet. Dette kan forekomme i de tilfeller hvor tekniske eller juridiske årsaker ligger til grunn for at konkurransen ikke kan gjennomføres på forskrevet og forsvarlig måte.