Kundeservice

Kundeservice og ofte stilte spørsmål

Har du spørsmål til våre varer, behandling av din ordre eller returnering av varer kjøpt i nettbutikken, kan du alltid kontakte vår online kundeservice.

Ofte stilte spørsmål

Hvis du angrer på kjøpet ditt må du levere varen tilbake til oss uten unødvendige forsinkelser, og senest 100 dager fra den datoen du informerte oss om at du ønsket å benytte deg av angreretten din, dersom du er medlem av Club Zizzi. Hvis du ikke er medlem, skal dette skje innenfor 30 dager fra denne datoen. Returretten gjelder i 100 dager dersom du er Club Zizzi-medlem eller 30 dager hvis du ikke er medlem, og perioden beregnes fra den dagen du mottok varen.

Du kan henvende deg i Zizzis butikker, eller sende varen i retur til nettbutikken.

Merk at du kan bytte en vare kjøpt i nettbutikken i en fysisk butikk. 

Skal du sende varer i retur kan du benytte deg av den forhåndsbetalte returetiketten "Returpakke", som følger med i pakken din. Følg veiledningen som følger med i pakken.

Har du varer fra flere forskjellige ordre som du sender i samme pakke, ber vi deg om å informere oss om det.

Husk å følge returveiledningen som er vedlagt i pakken din – og notere track & trace-nummeret på den forhåndsbetalte returetiketten som fulgte med i pakken.

I tillegg, husk å be om en kvittering for returen din når du leverer inn pakken. Hvis du leverer pakken i en postkasse eller ikke mottar en kvittering, kan vi ikke starte en lokalisering/klageprosess av returen hvis pakken forsvinner under forsendelsen. I disse tilfellene kan vi dessverre ikke utstede refusjon.

Du må selv betale alle kostnader forbundet med retur av en vare fordi du angrer kjøpet – også selv om varen i første omgang var fraktfri. Returfrakt er gratis for Club Zizzi medlemmer.


Viktig informasjon for kunder som betaler med Klarna-faktura:
Zizzi bruker Klarna som ekstern betalingstjeneste for bestillinger betalt med faktura. Hvis du bestiller med Klarna-faktura på Zizzi, vil fakturaen alltid ha en forfallsdato på 14 dager fra den dagen bestillingen blir sendt. Når du returnerer bestillingen din eller deler av den, kan det derfor hende at forfallsdatoen på fakturaen utløper mens returen blir håndtert.

For å unngå purregebyr fra Klarna anbefaler vi derfor at du informerer Klarna om returen, og ber dem pause fakturaen.

Du kan enkelt gjøre dette i Klarna-appen eller på kontoen din på Klarna.no. Alternativt kan du kontakte Klarnas kundeservice på 21 01 89 91 eller via live chat på Klarna.no.  

Du kan ikke returnere varen fysisk til vårt lager - 

Zizzi Norge / Zizzi, Moteforum rom 218, Sjølystplass 3, 0278 Oslo.

Du må selv dekke returkostnadene for en vare dersom du velger å returnere den – selv dersom den originale frakten var gratis.
Følgende fraktkostnad gjelder dersom du bruker den vedlagte returetiketten:

Pris Medlem
Butikk Gratis Gratis
BRING 89 NOK 29 NOK

Retur av feilvare
Dersom du har kjøpt en vare i nettbutikken som ikke lever opp til vår kvalitetskontroll, er du ikke ansvarlig for kostnadene i forbindelse med returnering av varen. Ved retur av en feilvare skal du bruke returetiketten som fulgte med varen og et utfylt returskjema.
Husk at du også kan returnere dine varer til utvalgte Zizzi butikker ved å medbringe leveringsbekreftelsen. 

KONTAKT BUTIKK
Har du spørsmål til en av våre butikker, kan du finne butikkene våre og deres informasjon her.
KUNDESERVICE
Har du spørsmål om varer, behandling av ordre eller returnering av varer kjøpt i nettbutikken, kan du alltid kontakte vår online kundeservice.
Hvis du har spørsmål vedr. lagerstatus i en butikk nær deg, må du huske å opplyse hvilken butikk du ønsker status fra, den ønskede størrelsen og hvilken farge.

Ring til kundeservice på telefonnummer 22 43 11 00
Send en e-post til kundeservice@zizzi.no
! Husk å skrive hvilket ordrenummer det dreier seg om.
VÅRE ÅPNINGTIDER FOR KUNDESERVICE ER:
​Mandag - torsdag 09.00 - 17.00, fredag 09.00 - 16.00
Vi etterstreber alltid å kunne svare på din henvendelse så raskt som mulig.
NB: Vi kan ikke kontaktes i helger eller på helligdager.

Vi sørger for at tilbakebetaling skjer uten unødvendige forsinkelser og senest 14 dager fra den datoen vi har fått beskjed fra deg om at du ønsker å angre på kjøpet ditt.
Vi gjennomfører tilbakebetalingen med samme betalingsmetode du benyttet deg av ved den opprinnelige transaksjonen. Alt etter hvilket betalingskort du benyttet, går det vanligvis mellom 2-30 dager fra vi har overført pengene, til din kortleverandør overfører pengene til din konto.
Vi kan dog tilbakeholde tilbakebetaling inntil vi har mottatt varen i retur fra deg, eller inntil du har fremlagt dokumentasjon på at du har returnert varen - alt etter hva som er tidligst.
Du er selv ansvarlig for verdiforringelse av varen, akkurat som at du selv er ansvarlig dersom varen blir borte eller skades under transporten.

Hvis du har mistet returetiketten din, men gjerne vil sende varer i retur, ber vi deg kontakte kundeservice slik at de kan sende deg en ny.

Du kan bli medlem av Club Zizzi ved å kontakte din lokale Zizzi-butikk og utfylle et registreringsskjema. Du kan også melde deg inn ved å utfylle skjemaet.

kundeservice@zizzi.no

Mail besvares på hverdager, hurtigst mulig innenfor 24 timer

E-mail

Chat med oss

Mandag - torsdag: kl. 10.00 - 17.00
Fredag: kl. 10.00-16.00

Kontakt butikk

Har du spørsmål til en av våre butikker, kan du finne butikkene og deres kontaktinfo her

Finn butikk

+47 75987032

Mandag - torsdag: kl. 10.00 - 17.00
Fredag: kl. 10.00-16.00

Obs: Vi tilbyr kundeservice på norsk