Club zizzi medlemsbetingelser

Zizzi Denmark ApS, cvr. 14 01 75 77, Kløvermarken 29, 7190 Billund, Danmark (”Zizzi”) tilbyr medlemskap i kundeklubben Club Zizzi (”Club Zizzi”).

Club Zizzi gir deg adgang til nyhetsbrev, SMS og servicemeldinger, eksklusive tilbud, invitasjoner til lokale arrangementer, inspirasjon, stiltips og annen informasjon om bl.a. motetrender, spesielt innenfor områdene klær, hodeplagg, fottøy og accessoirer som tilbys av Zizzi, samt andre relaterte produkter.

Club Zizzi er en elektronisk basert kundeklubb, noe som betyr at du som kundeklubbmedlem vil motta all informasjon og materiale elektronisk på enten e-mail eller SMS. Medlemskap i Club Zizzi er gratis.

Du melder deg inn i klubben ved å gi oss en rekke opplysninger om deg selv. Det er opplysninger vi trenger for å gi deg Club Zizzi’s fordeler, og for at vi hele tiden skal kunne forbedre oss og tilrettelegge Club Zizzi på best mulig måte.

Ved å godta disse medlemsbetingelsene, godtar du samtidig vår Personvernpolicy for Zizzi Denmark ApS (”Personvernpolicy”). Personvernpolicy kan du alltid finne på hjemmesiden under domenet https://www.zizzi.no

Det kan være nødvendig eller hensiktsmessig for Zizzi å forandre betingelsene for medlemskapet i Club Zizzi, på samme måte som at det kan være nødvendig eller hensiktsmessig å foreta endringer, justeringer eller tilpassninger i Personvernpolicy. Zizzi er berettiget til å foreta slike endringer uten forvarsel. Skulle det komme vesentlige endringer som er ugunstige for deg, vil du bli orientert om dette på e-mail eller SMS.  

Du kan til enhver tid melde deg ut av Club Zizzi via avmeldingslinken du finner i bunnen av alle e-mailene du mottar fra Zizzi, eller ved å sende en e-mail til Zizzi på e-mailadressen: kundeservice@zizzi.no. Du kan også melde deg ut på domenet https://www.zizzi.no.

Ved avmelding av Club Zizzi lagrer vi dine opplysninger i 6 måneder. Dette gjør vi for å unngå misbruk av velkomstrabatter. I denne perioden er det derfor ikke mulig for deg å motta en ny velkomstrabatt, men det er alltid mulig å registrere seg på nytt.


God fornøyelse.