Kundeservice

Club Zizzi

Les mer om hvordan du oppretter «min side» på zizzi.no. Når du handler på zizzi.no oppretter du automatisk en profil hvor du kan gå til «Min Side».

Er det noen krav jeg må oppfylle for å bli medlem?

Det er krav om at du ved påmelding fyller ut en rekke opplysninger om deg selv, f.eks. ditt navn, e-postdresse eller mobilnummer.

Disse opplysningene trenger vi for å kunne levere Club Zizzis fordeler til deg, og for at vi hele tiden skal kunne forbedre og tilpasse Club Zizzi på best mulig måte.

For å bli medlem av Club Zizzi er det derfor en betingelse at du aksepterer Personvernerklæringen for Zizzi Norway AS.

Club zizzi medlemsbetingelser

Zizzi Denmark ApS, cvr. 14 01 75 77, Kløvermarken 29, 7190 Billund, Danmark (”Zizzi”) tilbyr medlemskap i kundeklubben Club Zizzi (”Club Zizzi”).

Club Zizzi gir deg adgang til nyhetsbrev, SMS og servicemeldinger, eksklusive tilbud, invitasjoner til lokale arrangementer, inspirasjon, stiltips og annen informasjon om bl.a. motetrender, spesielt innenfor områdene klær, hodeplagg, fottøy og accessoirer som tilbys av Zizzi, samt andre relaterte produkter.

Club Zizzi er en elektronisk basert kundeklubb, noe som betyr at du som kundeklubbmedlem vil motta all informasjon og materiale elektronisk på enten e-mail eller SMS. Medlemskap i Club Zizzi er gratis.

Du melder deg inn i klubben ved å gi oss en rekke opplysninger om deg selv. Det er opplysninger vi trenger for å gi deg Club Zizzi’s fordeler, og for at vi hele tiden skal kunne forbedre oss og tilrettelegge Club Zizzi på best mulig måte.

Ved å godta disse medlemsbetingelsene, godtar du samtidig vår Personvernpolicy for Zizzi Denmark ApS (”Personvernpolicy”). Personvernpolicy kan du alltid finne på hjemmesiden under domenet https://www.zizzi.no

Det kan være nødvendig eller hensiktsmessig for Zizzi å forandre betingelsene for medlemskapet i Club Zizzi, på samme måte som at det kan være nødvendig eller hensiktsmessig å foreta endringer, justeringer eller tilpassninger i Personvernpolicy. Zizzi er berettiget til å foreta slike endringer uten forvarsel. Skulle det komme vesentlige endringer som er ugunstige for deg, vil du bli orientert om dette på e-mail eller SMS.  

Du kan til enhver tid melde deg ut av Club Zizzi via avmeldingslinken du finner i bunnen av alle e-mailene du mottar fra Zizzi, eller ved å sende en e-mail til Zizzi på e-mailadressen: kundeservice@zizzi.no. Du kan også melde deg ut på domenet https://www.zizzi.no.

Ved avmelding av Club Zizzi lagrer vi dine opplysninger i 6 måneder. Dette gjør vi for å unngå misbruk av velkomstrabatter. I denne perioden er det derfor ikke mulig for deg å motta en ny velkomstrabatt, men det er alltid mulig å registrere seg på nytt.


God fornøyelse.

Hvordan blir jeg medlem av Club Zizzi?

Du kan bli medlem av Club Zizzi ved å kontakte din lokale Zizzi-butikk og utfylle et registreringsskjema. Du kan også melde deg inn ved å utfylle skjemaet.

Hvordan melder jeg meg ut av Club Zizzi?

Du finner dessuten en avmeldingslink i bunnen av hver e-post som du mottar fra Club Zizzi. Har du problemer med avmelding er du velkommen til å kontakte oss på e-postadressen: kundeservice@zizzi.no

Hvordan endrer jeg mine opplysninger?

Du kan til enhver tid logge inn på din profil og tilpasse dine opplysninger:

Har du fortsatt problemer med å tilpasse dine opplysninger kan du kontakte nyhetsbrev@zizzi.no.

Er det gratis å være medlem av Club Zizzi?

Ja, det er gratis å være medlem av Club Zizzi.

Hva er Club Zizzi?

Club Zizzi er en elektronisk basert kundeklubb, der du som kundeklubb-medlem vil motta all informasjon og materiale enten på e-mail eller sms.

Club Zizzi gir deg tilgang til nyhetsbrev, eksklusive tilbud, invitasjoner til lokale arrangementer, inspirasjon, stiltips og annen informasjon om bl.a. trender innenfor mote. Spesielt innenfor områdene klær, tilbehør, hodeplagg og sko, som tilbys av Zizzi Norway AS, samt andre relaterte produkter og ytelser f.eks. mat, drikke, velvære og mye annet.

Hva gjør jeg hvis jeg har glemt passordet mitt?

Ved innmelding til kundeklubben får alle nye medlemmer tilsendt en velkomstmail med et autogenerert passord. Du kan til enhver tid få tilsendt et nytt passord eller endre det til noe du selv kan huske.

Hvorfor skal jeg tilpasse mine opplysninger?

Husk å tilpasse din profil for flere kundeklubbsfordeler.

- Velg eller skift butikk, og få tilsendt invitasjoner til lokale eventer

- Til- og avmeld nyheter på enten e-post eller sms

Ofte stilte spørsmål

kundeservice@zizzi.no

Mail besvares på hverdager, hurtigst mulig innenfor 24 timer

E-mail

Chat med oss

Mandag - torsdag: kl. 09.00 - 21.00
Fredag: kl. 09.00-16.00

Start samtale

Kontakt butikk

Har du spørsmål til en av våre butikker, kan du finne butikkene og deres kontaktinfo her

Finn butikk

23 96 01 00

Mandag - torsdag: kl. 09.00 - 17.00
Fredag: kl. 09.00-16.00

Obs: Vi tilbyr kundeservice på norsk