Regnjakke med refleksdetaljer, Black w. Reflex, Packshot
STRAIGHT FIT
Farge: Svart

Regnjakke fra Active by Zizzi. 

Pustende regnjakke med refleksdetaljer, sømmer og toveis glidelås. Den har hette med justerbar knyting, ribbekant i ermene, lommer i siden og justeres i bunn med strikk. 

For å sikre at et produkt blir fullstendig vanntett, kan man dekke alle sømmer med en spesiell tape som gjør at vannet ikke kan trenge gjennom. Denne tapen hever produktets egenskaper og brukes typisk til regntøy, skitøy og annet funksjonelt yttertøy.

Denne jakken har et vannsøyletrykk på 8000 mm. om gjør produktet utrolig motstandsdyktig overfor ekstreme værforhold. Vanntetthet måles i den mengden vann, målt i mm som kan presses på materialet før det kommer vann gjennom. Vanntett stoff fremstilles ved å laminere eller dekke materialet med en vanntett membran. 

Se matchende regnbukser - A01035B

Regnjakke med refleksdetaljer, Black w. Reflex, Model Regnjakke med refleksdetaljer, Black w. Reflex, Model
Gå til produkt
Regnbukser med refleks, Black w. Reflex, Packshot
TAPERED FIT
Farge: Svart

Regnbukser fra Active by Zizzi. 

Regnbukser i et pustende materiale med tapede sømmer. De har refleksdetaljer på bena i tillegg til strikk i livet med justerbar knyting. 

For å sikre at det produkt blir fullstendig vanntett kan man dekke alle sømmene med en spesiell tape som gjør at vannet ikke kan trenge gjennom. Denne tapen høyner produktets egenskaper og brukes typisk til regntøy, skitøy og annet funksjonelt yttertøy. 

Disse buksene har et vannsøyletrykk på 8000 mm. som gjør produktet veldig motstandsdyktig overfor ekstreme værforhold. Vanntetthet måles i den mengde av vann, målt i mm, som kan presses på materialet før det kommer vann gjennom. Vanntett stoff fremstilles ved å laminere eller dekke materiale med et vanntett membran. 

Se matchende rengjakke - A01035A

Regnbukser med refleks, Black w. Reflex, Model Regnbukser med refleks, Black w. Reflex, Model
Gå til produkt
T-skjorte til trening med mønstret mesh, Black, Packshot
STRAIGHT FIT
Farge: Svart

T-skjorte fra Active by Zizzi.

T-skjorte til trening med en rund hals og mønstrete mesh foran. T-skjorten har en komfortabel passform og er laget i et lett materiale med 39% resirkulert polyester.

T-skjorte til trening med mønstret mesh, Black, Model T-skjorte til trening med mønstret mesh, Black, Model
Gå til produkt

Sports-BH fra Active by Zizzi. 

Formsydd sports-BH med høy front som sikrer maksimal støtte. Den er laget av et slitesterkt, elastisk og svettetransporterende materiale og har brede, justerbare skulderstropper med hekter foran, så den kan samles i ryggen.

BH-en lukkes bak med 3 hekter og 4 rekker til justering for en optimal passform. 

Denne sports-BH-en gir ekstra god støtte.

OBS: Denne sports-BH-en er liten i omkrets - Vi anbefaler derfor at du kjøper en størrelse større enn du bruker.

CORE, SUPER HIGH, SPORTS BRA - Sports-BH med justerbare skulderstropper, Black, Model CORE, SUPER HIGH, SPORTS BRA - Sports-BH med justerbare skulderstropper, Black, Model
Gå til produkt
Levering: 1-3 hverdager