MIN SIDE

​HVA ER "MIN SIDE"?

”Min Side” er en konto som gjør det lettere for deg å bestille i nettbutikken vår. Ved å skrive inn opplysningene dine og lagre dem, blir bestillingsprosessen enklere og raskere.

På Min Side kan du se en oversikt over dine ordrer, kreditnotaer osv.

HVORDAN OPRETTER JEG "MIN SIDE"?

Når du handler på Zizzi.no får du opprettet en profil automatisk hvor du får tilgang til Min Side. Du får tilsendt en mail etter ditt første kjøp med opplysninger og passord til profilen din.

Er du Club Zizzi-medlem har du automatisk adgang til Min Side.

HVORDAN LOGGER JEG INN PÅ "MIN SIDE"?

Du kan til enhver tid logge inn via linken "logg inn" som du finner under handlekurven. Eller logg inn.
Hvis du har glemt passordet ditt, trykker du på "glemt passord" så sender vi deg et nytt med det samme.

KAN JEG BESTILLE UTEN Å HA EN PROFIL PÅ ”MIN SIDE”?

Ja, du kan absolutt legge inn en bestilling uten å være logget inn på Min Side.

HVORDAN SLETTER JEG ”MIN SIDE”?

Hvis du ønsker å slette din informasjon på Min Side ber vi deg om å skrive til kundeservice@zizzi.no

HVORDAN HÅNDTERER JEG CLUB ZIZZI PÅ "MIN SIDE"?

På Min Side har du mulighed til å enkelt melde deg inn eller ut av Club Zizzi. På profilen din kan du angi om du ønsker å motta e-post, sms eller begge deler.