Club Zizzis medlemsvilkår

Introduksjon

Club Zizzi-medlemskapet er gratis og er ikke bundet til et kjøp i vår butikk.

Som medlem av Club Zizzi, vår gratis kundeklubb, får du flere eksklusive fordeler, slik som: Spesialtilbud, tidlig tilgang til salg, muligheten til å forhåndsbestille og delta i konkurranser, billigere frakt- og returkostnader, din personlige Club Zizzi-konto med bestillingshistorikk, og masse inspirasjon til klær, tilbehør, stiler og andre produkter i vårt sortiment via e-post og tekstmelding.

 
Vilkår for å opprette medlemskap

For å bli medlem må du registrere deg med ditt fulle navn og e-postadresse og opprette et passord. I tillegg kan du velge å lagre din adresse, mobilnummer, fødselsdato og foretrukne butikk. Vi bruker denne informasjonen til å sende deg tilbud og inspirasjon, gi deg en oversikt over din kjøpshistorikk og kvitteringer, og til stadig å forbedre Club Zizzi for å best tilfredsstille dine behov.

Ved å registrere deg som medlem bekrefter du at du er minst 18 år gammel og at du aksepterer de gjeldende medlemsvilkårene til enhver tid. Som medlem av Club Zizzi behandler vi visse personopplysninger om deg. Du kan lese mer om vår behandling av personopplysninger i vår Personvernerklæring. Du kan alltid finne den oppdaterte versjonen på vår nettside, www.zizzi.no.

Du må samtykke til å motta våre nyhetsbrev for å bli medlem av Club Zizzi. Du kan fritt velge å også motta kommunikasjon via SMS. Vær oppmerksom på at ditt samtykke til å motta elektronisk markedsføring kan trekkes tilbake når som helst ved å avslutte ditt Club Zizzi-medlemskap.

Du er ansvarlig for å oppdatere dine kontaktinformasjon og holde dine påloggingsdetaljer konfidensielle. Hvis det er en risiko for at ditt passord kan ha blitt kompromittert, anbefaler vi at du endrer det så snart som mulig.

 

Avslutt abonnement

For å melde deg av Club Zizzi kan du gjøre dette når som helst, det er ingen forpliktelsesperiode.

Du kan gjøre dette enten ved å logge inn på din konto på nettsiden og melde deg av under "Min informasjon", eller ved å klikke på "Meld deg av" -knappen som du finner nederst i alle nyhetsbrev og tekstmeldinger fra Zizzi. Hvis du trenger hjelp til å melde deg av ditt medlemskap, vennligst kontakt kundeservice her.

Vi vil slutte å sende deg innhold når du har meldt deg av, men vi vil beholde dokumentasjonen om ditt samtykke til å motta e-markedsføring i opptil to år etter tilbaketrekkingen. Du kan lese mer om våre oppbevaringsperioder i Personvernerklæring vår her.

Du er selvfølgelig alltid velkommen til å melde deg på Club Zizzi igjen.

 
Fraskrivelse

Medlemsfordeler gjelder kun når du er medlem og abonnert på våre nyhetsbrev.

Det er nødvendig å oppgi fødselsdatoen din i din Club Zizzi-konto for å motta en spesiell bursdagsgave. Vær oppmerksom på at medlemsfordeler knyttet til fødselsdager krever at du har vært medlem i minst 10 dager.

Ditt medlemskap er personlig og ikke-overførbart, og vi har en begrensning på ett medlemskap per person. Dessuten er det ikke mulig å endre e-postadressen knyttet til din konto.

Voucherkoder kan ikke konverteres til kontanter.

Når du har meldt deg av Club Zizzi, vil vi beholde din brukerkontoinformasjon i 6 måneder, for å sikre at du ikke mottar en velkomstrabatt to ganger i løpet av en periode på 6 måneder, etter hvilket din informasjon vil bli slettet.

Hvis våre nyhetsbrev ikke har blitt åpnet i innboksen din på 6 måneder, vil du automatisk bli avmeldt da vi betrakter kontoen som inaktiv.

Vi forbeholder oss retten til å endre vilkårene for Club Zizzi-medlemskapet og vår personvernpolicy. Vi kan gjøre slike endringer uten varsel, men hvis endringene er vesentlige eller mindre gunstige for dine rettigheter, vil du bli varslet på forhånd via e-post eller tekstmelding.

 
Gjeldende lover

Club Zizzi eies og drives av Zizzi Denmark ApS, CVR. nr. 14 01 75 77, Kløvermarken 29, 7190 Billund.

Disse medlemsvilkårene er generelt underlagt dansk lov. Enhver tvist, konflikt eller krav som oppstår i forbindelse med dette, skal derfor avgjøres av de danske domstolene, med mindre forbrukerkjøpslov/-rettigheter i ditt bostedsland, hvor vi tilbyr våre tjenester, krever at saken avgjøres av en annen rettslig instans.

Disse medlemsvilkårene bør leses i sammenheng med våre Kjøpsvilkår.

 
Kontakt oss

Hvis du har noen spørsmål om medlemsvilkårene, trenger hjelp med ditt Club Zizzi-medlemskap, eller noe annet, er vår kundeservice alltid klar til å hjelpe deg her eller via denne e-posten: kundeservice@zizzi.no

Versjon [3], oppdatert den 12.03.2024