Konkurransebetingelser

Vinn en voucher på 2600 kr.

Denne konkurransen tilbys av Ball Wholesale ApS, Kløvermarken 29, DK-7190 Billund | CVR-nr. 14017577.
Deltar du i konkurransen, aksepterer du samtidig nedenstående vilkår, samt våre medlemsbetingelser.
Når du tilmelder deg konkurransen blir du automatisk medlem av Club Zizzi (Se medlemsbetingelser), og du vil motta en velkomstmail (Med mindre du allerede er medlem av Club Zizzi)
Konkurransen er ikke kjøpsbetinget og løper fra den 10/1- 30/1-2019.
Når du melder deg inn i Club Zizzi, aksepterer du å motta mails med innhold om Zizzi og Zay. Du deltar samtidig i loddtrekningen om en outfit fra ZAY til en verdi av opp til 2600kr på zizzi.no.
Premien kan ikke byttes til kontanter eller annet.
Vi trekker 2 vinnere. Vinneren får direkte beskjed via konkurransen.
Vinnerne trekkes 31. januar.
Beskjeden om premien kommer på mail, til den mailadressen som ble oppgitt ved påmeldingen til konkurransen.
Ved å delta i konkurransen aksepterer du samtidig at vi kan offentliggjøre ditt navn på Zizzis nettside, i vårt nyhetsbrev og på våre sosiale medier – dersom du skulle være den heldige vinneren.
Zizzi forbeholder seg retten til å stoppe/utsette konkurransen helt eller delvis, hvis det oppstår vanskeligheter, som utgjør en fare for konkurransens integritet. Denne muligheten vil bli tatt i bruk i de tilfellene hvor tekniske årsaker, eller juridiske årsaker er grunnen til at konkurransen ikke kan gjennomføres på foreskreven forsvarlig måte.

Chat med oss
Livechat med en stylist

Trenger du hjelp til å finne riktig størrelse, farge eller style, så står våre online stylister klare til å hjelpe deg.

KUNDESERVICE

Har du spørsmål til våre varer, behandling av din ordre eller returnering av varer kjøpt i nettbutikken, kan du alltid kontakte vår online kundeservice.

Kundeservice

Livechat med kundeservice er stengt for øyeblikket. Du kan istedenfor skrive en beskjed her, så kommer vi tilbake til deg innenfor 12 timer.

Kundeservice
Livechat med kundeservice er stengt for øyeblikket. Du kan istedenfor skrive en beskjed her, så kommer vi tilbake til deg innenfor 12 timer.