Vinneren av Club Zizzi-konkurransen
​​​​​​​om en weekendtur til København

Tyske Carmen ble den heldige vinneren av høstens Club Zizzi-konkurranse om et weekendopphold i København, med en Zizzi styling session og Zizzi styles til en verdi av 1000 Euro.

Vil du også ha muligheten til å delta i Zizzi-konkurranser og motta informasjon om alle de nyeste trendene og nyhetene fra Zizzi, så bli medlem av Club Zizzi HER.Min weekend med Zizzi i København:

”Da jeg fikk vite at jeg var vinneren av Club Zizzi-konkurransen, ble jeg veldig overrasket. Etter hvert som det gikk opp for meg at det faktisk var sant, ble jeg kjempeglad! Jeg har lenge hatt lyst til å reise til København, og nå fikk jeg i tillegg en time med en personlig stylist og en fantastisk mulighet til å shoppe klær fra mitt favorittmerke.

Sammen med min gode venninne Kerstin dro jeg til København fredag morgen. Kofferten min var nesten tom, med unntak av et par ting, siden jeg ville trenge plassen til mine nye klær. Hotellet vi bodde på lå veldig sentralt, så vi dro ut på sightseeing så snart vi var kommet frem. Jeg likte spesielt godt arkitekturen og de små butikkene i sidegatene. På kvelden hygget vi oss med Wine Hour i den koselige hotellobbyen, og jeg var superspent på neste dag og det kommende møtet med stylisten.

Lørdag morgen kjørte vi til Frederiksberg Shopping Center og gjorde oss klar for dagen med litt frokost. Klokken 11:00 møtte jeg Zizzi-teamet, og var ganske så spent. Alle var kjempehyggelige, så nervøsiteten forsvant fort. Sammen med min venninne Kerstin og stylisten Nana fikk jeg løpe rundt i butikken og peke ut alt jeg likte, med fotografen Rene i hælene. Så fikk jeg forsvinne inn i prøverommet mens Nana ga meg massevis av antrekk. Jeg fikk bruke god tid på å prøve alt sammen, og fikk gode tips om hvilke kombinasjoner og snitt som passer best til min kroppsfasong. Timer seinere var jeg ganske sliten, men også utrolig glad! Vi hadde det så gøy sammen at Kerstin og jeg bestemte oss for å invitere Nana med oss ut på middag – for premien inkluderte også en flott middag på restauranten “Madklubben”.

Etter en kort pause på hotellet var vi klare for middag – jeg i et av de nye antrekkene mine, selvfølgelig! Restauranten var veldig koselig, og full av mennesker, da den er veldig populær. Vi startet naturligvis med å utbringe en skål for den flotte dagen vi hadde hatt sammen. Vi nøt en fantastisk 3-retters middag og deilig vin, en herlig atmosfære og gode samtaler.

Neste morgen måtte jeg pakke kofferten. På flyplassen viste det seg at kofferten min var 11 kilo tyngre enn da jeg kom til København, så jeg var glad for at jeg hadde beregnet ekstra plass! Da flyet tok av på vei tilbake til Tyskland så jeg litt vemodig ned mot byen, for det var fortsatt mye jeg gjerne ville oppleve i København.

Atmosfæren i København trollbandt meg helt, og jeg kommer definitivt tilbake. Og selvfølgelig ikke uten et nytt besøk hos Zizzi!“      // Carmen